maanantai 8. heinäkuuta 2013

Blogistanian kesälukumaraton 1

En ole liiemmälti maratoneja juoksennellut, mutta yltäkylläisyyttä ja paljoutta ihastelevana innostuin puoli minuuttia mietittyäni osallistumaan Blogistanian ensimmäiseen kesälukumaratoniin. Teemanani olkoon rakkaus. Nyt lienee edessä luettavan etsintä!

9 kommenttia:

 1. Jee :))! Itsekin haluaisin kokeilla tätä :)! Seuraan innolla kokeiluasi :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Strategiaa on tänään hiottu ja sääkin näyttää suosivan sisällä lukemista. Huomenna esittelen omaa kirjatarjoiluani. Alkuun nuoruuden rakkaus Ransakasta.

   Poista
 2. Minun pitää kans! Osallistun 24.7! Jännittää ja ihanaa! :D

  VastaaPoista
 3. Mä toivon että saan lukea mahdollisimman paljon ulkonakin - no, onpanhan tuo katettu terassi ja olen ennenkin lukenut peiton alla ulkona jos on ollut viileämpää :) http://www.lily.fi/blogit/kaikkea-kirjasta/lukumaratoniin-valmistautuminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katettu terassi kuulostaa hyvältä. Jos ei sada menen riippukeinuun pihalle. Siinä tosin on nukahtamisen vaara ilmeinen.

   Poista
 4. Vau, mahtavaa jos teemoitat maratonlukemiset! On ainakin keskinäistä vertailupohjaa, ja vuorokauden päätteeksi ehkä vähän hentomielinen olo :D
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hentomielinen toivonkin olevani urakan päätteeksi. Jos voin välttää ärtyisyyden, väsymyksen ja turhautumisen, olen tyytyväinen.

   Poista

Kommentteja vastaanotetaan kiittäen!