sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Kaksi arvontaa takana ja vielä olisi lippuja Kirjamessuille

Pistin arvonnan pystyyn lokakuun alussa. Löysin voittajan kirjalle ja lipuille, mutta silloin liput voittanut ccm jäi löytymättä. Tein lisäarvonnan messulipuille ja silloin voittajina olivat VJ ja Mari. Heistä vain toinen löysi tiedon tästä voitostaan. Tänä iltana umpeutuivat asettamani aikarajat ilmoittautua ja edelleen minulla on ylimääräisiä lippuja.

Olen oppinut ainakin, että lippuja jakaessa kannattaa kysyä sähköpostiosoite. Pistän nyt iltavirkuille blogin lukijoille pika-arvonnan. Pistä viestiä tähän postaukseen mahdollisimman pian ja voit voittaa kaksi päivälippua Kirjamessuille Helsinkiin 22.-25.10.2015. Kirjoittelen parastaikaa uutta tekstiä, joten kolme eri henkilöä, jotka kommentoivat tätä postausta ensimmäisenä voittavat suoraan liput, jotka pistän postiin mieluiten huomenna. Tee elämästäni helppoa ja liitä mukaan sähköpostiosoitteesi. Kiitos! Muista, että kommenttisi näkyy vasta hyväksynnän jälkeen.

EDIT 12.10.2015 klo 7.57. Pika-arvonta on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei/iltaa
Liput tottavie kelpaisivat, mutta taitaa olla liian myöhäistä niin kuin tämä juna, jossa nyt olen. T. Juhani (klaus at fleming hotmail com

Kirjakko ruispellossa / Mari Saavalainen kirjoitti...

Heip! Olet ensimmäinen, onnea. Pistän sinulle sähköpostia.

Mari kirjoitti...

Voi ei... Olisinko se ollut minä, joka olisin voittanut nuo liput? Huomasin tiedon vasta nyt kun viikonlopun jälkeen pääsin vihdoinkin netin ääreen. En edes ajatellut, ettei ensimmäinen voittaja haluaisikaan lippujaan. Pahoittelut kun järjestin sinulle ylimääräistä vaivaa niin, että jouduit vielä arpomaan liput uudelleen.

Kirjakko ruispellossa / Mari Saavalainen kirjoitti...

Onnea! Nyt vaan laitat minulle sähköpostilla yhteystietosi, niin pistän liput huomenna postiin. (Tämähän oli oikeus ja kohtuus, että saat ne liput kuitenkin.)

Mari kirjoitti...

Kiitos :) Sähköposti lähetetty :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vielä. Asia toi suuren ilon.
T. Juhani

Anonyymi kirjoitti...

Heips, vieläkö olisi lippuja jaossa...olisi kiva päästä messuille :)
susanna.pyokari@btk.fi

Kirjakko ruispellossa / Mari Saavalainen kirjoitti...

Onnea Susanna, olet kolmas ja viimeinen voittaja. Laitan sinulle sähköpostia.

Kirjakko ruispellossa / Mari Saavalainen kirjoitti...

Kiitos kaikille osallistuneille. Nyt liput on arvottu. Hyväksymättömissä kommenteissa on vielä muutama arvontaan osallistuja, mutta koska heidän kommenttinsa tulivat Susannan kommentin jälkeen (yllä), heille ei lippuja valitettavasti rittänyt. Kohteliasta lienee, että jätän heidän kommentinsa julkaisematta.

Kirjakko ruispellossa / Mari Saavalainen kirjoitti...

Kun poistin kommentteja, huomasin, että luin kommenttilistaa väärästä päästä. Pahoitteluni teille, jotka kommentoitte sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Nyt toteutin - tietämättäni - satunnaisarvonnan ja valitsin listan ensimmäisen Susannan, joka olikin viimeisin kommentoija. Murphyn laki tuli taas todeksi. Ehkä arvontojen toteuttajana en ole parhaimmani.