torstai 1. lokakuuta 2015

Kirjamessuhehkutusta ja arvonta

Vuosi vuodelta syksy on minulle tummempi. Lokakuussa on kuitenkin henkilökohtainen valonpilkahdus, Helsingin Kirjamessut, joka kirkastaa elämääni tänä syksynä neljän päivän voimalla. Kirjamessujen lehti on ilmestynyt ja itse olen jo merkinnyt pallerotaktiikalla yhtä ja toista mielenkiintoista kuunneltavaa ja katseltavaa noille lokakuun lopun päiville. Ihmeen monta palleroa (hyvä juttu, käy kuuntelemassa) ja tuplapalleroa (pakko mennä) on jo messulehden sivuille piirretty.

Olen mukana muutamassa lukupiirissä kirjamessuilla, toisessa vähän enemmän ja toisessa vähemmän. Lukupiireihin liittyen sain Enni Mustosen Emännöitsijästä kappaleen, jonka nyt laitan teille, hyvät lukijani, jakoon arvonnan kautta. Omia mietteitäni tuosta kirjasta voi lukea yllä olevasta linkistä. Arvon myös kaksi päivälippua Kirjamessuille. Arpajaiset, jotka taitavat olla blogini ensimmäiset, alkavat välittömästi ja päättyvät 7.10. klo 16. Tuohon ajankohtaan mennessä kaikki tämän postauksen kommenttikenttään oman ajatuksensa riipustaneet osallistuvat arpajaisiin. Kirjoitan kaksi kommenttia tähän postaukseen, joten jos osallistut Emännöitsijä-arvontaan, vastaat siihen kommenttiini kertomalla oman syksysi valonlähteistä. Jos osallistut lippuarvontaan, vastaa siihen kommenttiin kertomalla, oletko käynyt kirjamessuilla. Jos kommentoit anonyyminä, nimeä itsesi jollain lailla erottuvasti. Muista, että tarkistan kommentit ennen julkaisua, joten kommenttisi ei näy välittömästi. Arvon 7.10. illalla kirjan ja lippujen saajat. Sinä iltana teen erillisen postauksen, jossa huhuilen kahta voittajaa lähettämään minulle yhteystietonsa voittojen lähettämiseksi.

Saas nähdä, kuinka vielä innostunkaan omasta Helsingin reissustani, ihanasta matka- ja messuseurastani ja kaikesta siitä ilosta, mitä Kirjamessut tuovat elämääni. Todennäköisesti viihdyn Kirjamessuilla Louhi-lavan läheisyydessä, jossa on mielestäni kiinnostavimmat kirjat ja kirjalijat. Olen päässyt liian harvoin Kirjamessuille, joten riemuni on suuri.

Toivon kaikille arpaonnea! Ja sitä valoa syksyyn!

EDIT: Arvonta päättynyt.

29 kommenttia:

 1. Kommentoi tähän, jos osallistut Emännöitsijän arvontaan. Minun syksyni valonlähteeni on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilät ja matalalta (hetkittäin) paistava aurinko

   Poista
  2. Aivan erityiset ja upeat kohtaamiset, joista olen ammentanut hyvää mieltä ja säilönyt välittämistä ja rakkautta pitkäksi aikaa. Kirjapino yöpöydällä. postin.tuomaa@gmail.com

   Poista
  3. Nyt kun luin sun Emännöitsijä-postauksen, osallistun tähänkin arvontaan :) Syksyyni valoa tuovat syksyn värikkäät vihannekset: kurpitsat, lehtikaali, punajuuri... T. Meri

   Poista
  4. Opiskelu - se on niin mukavaa ja antoisaa pitkästä aikaa. :) Emännöitsijä vaikuttaa ihanalta kirjalta, joten osallistun tähän arvontaan. Tsemppiä sinulle syksyyn!

   Poista
  5. Puutarhani syysvärit ja koreilevat hedelmykset ovat syksyni ilo.

   Poista
  6. Jokailtaiset kynttilät ja tuikut, nauru ja rakkaat kissani, kunhan vain olen neitejä vanhempieni luona rapsuttamassa. :-)

   Poista
  7. Ne harvat, mutta kauniit syksyiset päivät, kun on kaunis ruska, pieni pakkanen ja aurinko paistaa. Silloin on ihanaa ulkoilla, jopa ihanampaa kuin kesäisin.

   Poista
  8. Syksyn värit ja luonto. (Uudelleen) alkavat harrastusryhmät. Koti, kynttilät, syksyn sato ruokapadassa ja -lautasella.

   Juuri luin Paimentytön ja nyt olisi mukava saada sarjalle jatkoa.

   Poista
  9. Voittajana Meri / Paljon valoa. Onnea! Lisätiedot 7.10. postauksessa.

   Poista
  10. Valonlähteeni on ehta mölikkä, joka vihdoin tuli taas esiin! :)

   Poista
 2. Kommentoi tähän, jos osallistut kahden lipun arvontaan Kirjamessuille. Oletko jo käynyt kirjamessuilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En! Vain lapseni ovat päässeet sinne koulun kanssa. Jospa nyt olisi minunkin vuoro.

   Poista
  2. En, mutta tänä vuonna aion mennä :)
   postin.tuomaa@gmail.com

   Poista
  3. Vain kerran olen käynyt joskus vuosia sitten. Yleensä olen ollut töissä kun nuo messut ovat. Nyt olisi kerrankin vapaata koko viikonloppu.

   Poista
  4. KooJiiPee:

   Olen käynyt monena vuonna Kirjamessuilla. Ehdottomasti haluaisin tänäkin vuonna mennä!
   timanttikaulapanta@gmail.com

   Poista
  5. Olen käynyt muutaman kerran Helsingin kirjamessuilla, ja tarkoitus olisi tänäkin vuonna pitää tuo viikonloppu vapaana kirjaharrastusta varten! T. Meri

   Poista
  6. Olen käynyt Helsingin messuilla aina silloin tällöin.

   Poista
  7. Viime vuonna kävin ensimmäistä kertaa ja nyt on tarkoitus lähteä taas. Terv. Miimii

   Poista
  8. Pari vuotta sitten kävin ensimmäistä kertaa Helsingin kirjamessuilla - blogistani löytyy itse asiassa siihen liittyvä postauskin. :) Tänä vuonna poikaystäväni ehdotti menemistä kirjamessuille ja olin heti sitä mieltä että ehdottomasti. :D

   Poista
  9. En ole käynyt, mutta tänä vuonna vihdoinkin pääsen! :)

   Poista
  10. Olen käynyt ennenkin kirjamessuilla ja taas aion mennä. Toivottavasti siis onni käy myöden arvonnassa :)
   ansuliini1982(at)gmail.com

   Poista
  11. En ole käynyt, mutta menisin varmaan jos saisin mahdollisuuden. Yleensä esteenä on pitkät välimatkat ja huono rahatilanne.

   Poista
  12. Voittajana ccm. Onnea! Lisätiedot 7.10. postauksessa.

   Poista
  13. Olen käynyt jos olen onnistunut saamaan jostain lipun! :)

   Poista
 3. En osallistu arvontaan mutta minä päivinä menet? Mukavaa messuamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bleue, ihan neljäksi päiväksi. Kiitos toivotuksista.

   Poista
  2. No huuh! Ehkäpä törmätään :)!

   Poista
 4. Olen käynyt kirjamessuilla joka vuosi sen jälkeen kun sinne ensimmäisen kerran eksyin, minunkin valopilkku syksyyn! Osallistun lippu arvontaan, hyvää syksyä! SusanneZ

  VastaaPoista

Kommentteja vastaanotetaan kiittäen!