perjantai 20. kesäkuuta 2014

Tauolta palaaminen ja blogikesä

Pöljän kotiseutumuseon pihasta Siilinjärveltä
Blogitauko oli ja meni. Tauolla tein opiskelujani eteenpäin, mutta jäihän noita vielä tehtäviksi näille tuleville viikoillekin. Omat opiskelut olisi kuitenkin tarkoitus saattaa päätökseen heti syksyn aluksi, joten otan blogiini keveän huithapeli-asenteen. Keveyteni kunniaksi kuvasin teille paikallista hirttä kotiseutumuseon pihapiiristä. Minähän luin muutakin kuin opiskelujuttuja blogitauolla ja ovelasti aikataulutin ajatuksiani lukemistani teille luettavaksi nyt kesän mittaan.

Minun täytyy tänä kesänä hupilukea "vain" omasta hyllystäni ja pitää itseni kurissa opiskelujen tähden. Kirjastoon en uskalla usein mennä, ties mitä tarttuu mukaan. Tuo omasta hyllystä lukeminen ei ole pahakaan, siellä riittää kaikenlaista lukematonta. Olen ollut pari päivää niin kanttuvei, kiitos jonkun pöpön, etten voinut muuta kuin nukkua ja lukea! Tällä hetkellä luen hyllystäni löytynyttä Moira Youngin Julma maata, joka on hyvin synkkä nuortenkirja. Vieläpä trilogian aloittaja. Siitä ehkä enemmän myöhemmin.

Olen todella iloinen, että blogiani lukevien määrä lisääntyi minun taukoillessani. Tervetuloa kaikki uudet lukijat! Toivotan kaikille lukijoille, niille säännöllisemmin lukemassa pistäytyville ja satunnaisemmille kävijoille, unohtumattomia lukuelämyksiä. Ja kiitos kaikille opiskeluissa tsempanneille, siitä on apua.

7 kommenttia:

 1. Tsemppiä edelleen opiskeluihin. Tauko voi joskus olla hyväksi, muutoinkin kuin opiskelujen vaatimana. Voi sulatella blogiansa, haluaako pitää sen samana vai muuttaa suuntaa.
  Kiitos sinulle Mari kiinnostavista postauksistasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjatta kannustuksesta ja kehuista. Huomaan taipuvani helposti kirjoittamaan blogiin vain vanhoista kirjoista, uudet ovat poikkeus.
   Suloista kesää sinulle!

   Poista
 2. Mukavaa kesää Mari :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, Bleue. Muistissani on se suosittelemasi luettava kirja, kunhan uskallan mennä kirjastoon. Tällä hetkellä olen yliopiston kirjastossa, mikä onkin huomattavasti vaarattomampi paikka.

   Poista
  2. Muistissani ei ole suosittelemani kirja. Mutta pysyn sanoissani :D.

   Poista
 3. Tsemppiä opiskelujen loppukiriin! Hyvä suunnitelma tuo oman hyllyn lukeminen. Tekisi hyvää itse kullekin. (Laadin oman TBR-listani omasta hyllystäni, eikä se ole edennyt...)

  VastaaPoista

Kommentteja vastaanotetaan kiittäen!