sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

J. R. Ward: Himo

Halun jälkeen tuleekin sitten Himo. Luettuani Langenneet enkelit -sarjan ensimmäisen osan on aivan loogista, että jatkoin seuraavaan osaan.

Oikeastaan kaikki, mitä sanoin J. R. Wardin Halusta, pätee myös tähän Himoon. Sama Jim Heron, nyt siis enkeli, seikkailee tässäkin tarinassa. Ote kirjasta:
"Kaiken lisäksi hän vasta opetteli enkeleiden ammattisaloja. Ja hei, hänellä oli nyt siivet.
Siivet.
Vaikka toisaalta oli ehkä väärin valittaa asiasta, sillä noiden höyhenpeitteisten taikaräpyttimien ansiosta hän oli päässyt hopihopivauhtia tänne Bostonista, Massachusettsista."
Himon päähenkilöitä ovat erikoisjoukkojen sotilas Isaac Rothe ja lakimies Grier Childe. Ensimmäinen on korkeamoraalinen, vaikkakin ahdingossaan epätoivoinen ja tietyllä tapaa hairahtanut lihaskimppu, jälkimmäinen todella kaunis, fiksu ja sisukas nainen. Ote kirjasta:
"Oikeusavustajan ääni kuulosti Isaacin korvaan lähes tuutulaululta: naisen aristokraattinen intonaatio ja täydellinen kielioppi rauhoittivat häntä siinä määrin, että hän omituisesti pelkäsi naista. Alun perin hän oli sulkenut silmänsä, koska nainen oli yksinkertaisesti liian kaunis katsella, mutta pimeydestä oli myös lisähyöty. Kun naisen täydelliset kasvot ja fiksu katse eivät häirinneet hänen keskittymistään, hän pystyi syventymään antaumuksella naisen sanoihin."
Oma mielenkiintoni alkoi hieman harhailla  ja jouduin lukemaan jotkut kohdat uudelleen. Korjasin asiaa loikkien joidenkin kohtien läpi vauhdilla. Minulla on itse asiassa kotona pinossa odottamassa kolmaskin osa, mutta tässä välissä annan mahdollisuuden Antti Holman Järjestäjälle, jonka sain lainaksi ystävältäni.

Tällä hetkellä nautin tästä lukuputkesta ja annan palaa. Pitänee tehdä inventaario omasta kirjahyllystä, sielläkin riittää luettavaa. Tai sitten mennä kirjastoon, joka on lukevan kuntalaisen paratiisi.

Teos: Himo (Crave)
Tekijä: J. R. Ward
Kääntäjä: Tanja Kielinen
Kustantaja: Basam Books
Julkaisuvuosi: 2013 (alkuperäinen 2010)

Ei kommentteja: