Joululahjaksi itselle

Juttelin eilen hyvän ystäväni kanssa puhelimessa. Hän sanoi, että kuulostan nuupahtaneelta. No, siltä se tuntuukin. Kaikista tekemättömistä töistä, puolitekoisista puuhista ja nääoistosikivasaadavalmiiksi-askareista huolimatta aion pitää tauon kaikesta opiskeluun ja itsensä sivistämiseen liittyvästä. Aion antaa piut paut kaikille hyllyssäni lukemattomille lojuville kirjoille. Kun eivät ole vielä tulleet luetuiksi, olkoot ilman minua vielä vähän aikaa.

Menen tällä viikolla ostamaan itselleni kaksi joululahjakirjaa. Täsmähoitona kaikkeen elämäni ryytymiseen luetan itselläni putkeen kaksi lohduttavan viihdyttävää kirjaa. Kaari Utrion Sunneva ja Kristiina Vuoren Näkijän tytär. Katsotaan sitten, miltä maailma näyttää.

Hyvää joulua kaikille. Lukekaa lukemasta päästyänne. Nukkukaa välillä. Ja syökää herkkuja. Olkaa ystävällisiä lähimmäisillenne.

Kommentit

 1. Ja yritetään auttaa nuukahtaneita :)!

  Olen ostanut jo useamman vuoden itselleni lahjan/ lahjoja jouluna, koska mieleiseni lahja on kirja ja näin se varmistuu pukinkonttiin joka vuosi :)! Minusta on muutenkin täysin perusteltua lahjoa välillä itse itseään (muutoin meillä joululahjat menevätkin lapsille).

  Mutta tänä vuonna olinkin onnekas ja sain ystävältäni tuon parhaan lahjan. Olin tästä todella otettu ja kiitollinen :)! Kiitos :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monta nuukahtanutta VOIVAT virkistyä yhdessä. Elokuvissa käyntikin voi jäädä positiivisessa mielessä päähän pyörimään pitkäksi aikaa. Lukujoulua!

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentteja vastaanotetaan kiittäen!