sunnuntai 25. elokuuta 2013

Järjestys

Olen siivoillut ja lajitellut blogiani järjellisemmäksi. Olen järjestellyt tekstejäni välilehdille, joista löytyvät tällä hetkellä ainakin sarjakuvat, romaanit ja lukemiskokemuksissa piehtaroivat eritellysti. Omia mieltymyksiänikin lukijana olen yrittänyt avata. Lisää uudistuksia tulee sitä mukaa, kun ymmärrän ja ennätän niitä tehdä. Kaavailin tekeväni välilehden ainakin nuorten kirjoille. Korjailen tunnisteitakin yhteismitallisiksi tässä joku päivä. Luultavasti joudun korjailemaan jo tekemiäni säätöjä, mutta sellaista se elämä on. Ja varsinkin minun elämäni.

Toivottavasti tämä auttaa blogini lukemista ja erityisesti niiden tekstien löytämistä, jotka haluaa löytää. Lisävinkkejä saa antaa.

Pöydällä odottaa blogiin merkinnäksi kirjoittamistaan jo luettu Moisseisen Isä ja yläkerrassa vasta osin luettu Kallion Säkenöivät hetket. Jälkimmäisellä alkaa olla hoppu, lukupiirikäsittely on ensi viikolla.

2 kommenttia:

Satu Ekoluoma kirjoitti...

Kivat ja selkeät välilehdet! :) Munkin pitäisi hoitaa tunnisteiden yhtenäistämisurakka...

Ulkoasusta muuten sellainen huomio, että blogi ei mahdu nyt leveyssuunnassa ainakaan mun näytölleni, vaan vähän joutuu skrollailemaan jos haluaa sivupalkista arkiston esiin.

Kirjakko ruispellossa / Mari Saavalainen kirjoitti...

Kiitos kommentista, Satu. Katsotaan, mitä saan leveyssuunnalle tehtyä, kunhan näppini lyön siihen asiaan.