torstai 17. lokakuuta 2019

Tärpit Helsingin Kirjamessujen lauantaille (26.10.) ja messulippujen pika-arvonta

Pääsen tänä vuonna Helsingin Kirjamessuille lauantaina 26.10. Jos kestää ihmistungoksen ja viis veisaa ostopaineista, kirjamessuilla on pelkästään hauskaa. Paikka on pullollaan kirjakeskusteluita, joita voi kuunnella rauhassa. Kirjamessuilla voi mennä tiukasti aikataulun mukaan tai liukua tilanteesta toiseen täysin vapaasti kelluen. Joskus valmistelematon liuku voi tarjota kirjavinkin tai kirjailijan, jonka tuotantoon haluaa messujen jälkeen tutustua. Kannatan vapautta, mutta listaan silti postaukseeni kolme vinkkiä messulauantaille:

1.  Aino Vähäpesolan Onnenkissa (kustantajana Kosmos) on mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä kirja, josta päästään keskustelemaan heti aamusta. Lauantai alkaa lukupiirillä klo 10.15, paikkana on Lonna. Onnenkissa on autofiktiota, jossa Edith Södergranilla ja hänen runoudellaan on merkittävä rooli. Kirjailija itse on paikalla lukupiirissä.

2. Terhi Rannelaa haastattelee romaanin Kiivaat tiimoilta Anneli Kanto. Paikkana on Suomenlinna-lava ja keskustelu alkaa klo 13.00. Kariston kustantama romaani vaikuttaa kiinnostavalta. Jotenkin olen ollut täysin tietämätön tästä romaanista. Kansi on hieno!
3. Pajtim Statovci ja Bolla Senaatintori-lavalla klo 14. Luulen, että katsomon kaikki paikat ovat täynnä. Kuuntelen Otavan kustantamaa Bollaa kiinostuneena, mutta sydän sykkyrällä. Äänikirjanakin teos on niin vahva, etten voi edetä kovin nopeasti. Onko Bolla Finlandia-ehdokas tänä syksynä?

Helsingin Kirjamessut tarjoaa minulle bloggarina sisäänpääsyn messuille ja kaksi lippua jaettavaksi blogin lukijoille. Kiitos!

ARVONTA

Nopeimmat kaksi kommentoijaa saavat Helsingin Kirjamessuille yhden lipun. Kommentoi tähän blogipostaukseen ja kun olen vastannut kommenttiisi, laita yhteystietosi (nimi ja sähköposti) minulle viestinä osoitteeseen kirjakko[poista tämä ja laita tilalle ät-merkki]gmail.com. Vastausviestinä saat sähköisen lipun, jolla pääsee kirjamessuille 24.-27.10. kerran. Jos voitat, lähetä yhteystietosi saman vuorokauden aikana. Jos en ole saanut yhteystietojasi, seuraava jonossa saa lipun. Oletan, että liput saadaan pika-arvonnan voittajille nopasti ja vaivattomasti. En halua päiväkausien arvontarumbaa.

Päivitän pika-arvonnan päättymisen tähän postaukseen.

Edit klo 12.12: Yksi lippu mennyt, yksi jäljellä.
Edit klo 16.20: Toinen lippu mennyt. Pika-arvonta on ohi. Kiitos osallistuneille!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lippu ois kiva 🤓 yt, Milla
millaallim88@gmail.com

Kirjakko ruispellossa / Mari Saavalainen kirjoitti...

Moi! Olet ensimmäinen. Lähetän sinulle sähköpostia. Onneksi olkoon! Muistakaa, että voitte myös lähettää minulle sähköpostilla omat yhteystietonne.

Laura kirjoitti...

En tiedä tuliko edellinen kommentti perille, mutta hep, lippu puuttuu vielä 😊 vielamuutamasivu@gmail.com

Unknown kirjoitti...

Oi! Oispa ihanaa saada lippu ja tutustua lapsen kanssa uusiin kirjoihin!

Kirjakko ruispellossa / Mari Saavalainen kirjoitti...

Laura, olit järjestyksessä toinen. Lähetän sinulle sähköpostia. Onneksi olkoon!

Kirjakko ruispellossa / Mari Saavalainen kirjoitti...

Hei! Valitettavasti olet kolmantena ja jäit nyt ilman lippua. Arvonta on päättynyt!