Helsingin Kirjamessut ovat tänä vuonna verkossa + messulippuarvonta

Kaupallinen yhteistyö: Helsingin Kirjamessut

Saan Helsingin Kirjamessuilta kokoaikalipun itselleni ja kuusi jaettavaa kokoaikalippua blogini lukijoille. Kolme lippua jaan blogini FB-sivun kautta ja kolme blogini kautta.


Tänä vuonna Helsingin Kirjamessut ovat verkossa. Korona rajottaa toimintaamme, joten tänä vuonna emme vaeltele Messukeskuksessa kirjojen ja kirjanystävien keskellä. Verkkomessut mahdollistavat kuitenkin kirjakeskustelujen kuuntelun omassa tahdissa kotona. 

Helsingin Kirjamessut ovat 22.–25.10. Kokoaikalipulla pääsee päiväkohtaisiin sisältöihin ja tallenteisiin 22.10.–8.11. Tämä mahdollistaa ohjelman läpikäymisen omaan tahtiin ja vapaassa järjestyksessä.

Olen saanut jaettavaksi kokoaikalippuja blogini lukijoille. Ensimmäinen arvonta on Facebookin puolella. Siellä jaan kolme lippua. Toisen arvonnan pyöräytän täällä blogini puolella nyt.

Jos haluat kokoaikalipun Helsingin Kirjamessuille, kommentoi tähän postaukseen. Kolme ensimmäisenä kommentoinutta saa kokoaikalipun. Huomaa, että kommentit näkyvät viiveellä, koska viestit näytetään vasta hyväksymiseni jälkeen. Liput ovat digitaalisia, joten lähetän voittajien liput sähköpostilla. Sähköpostiosoitteeni löytyy blogin oikeasta sivupalkista. Varaudu siis lähettämään minulle sähköpostiosoitteesi lipun toimittamiseksi.

Lippujen saajat ovat nyt tiedossa. Kommentoijista kolme ensimmäistä saavat lipun, kunhan tiedossani on heidän sähköpostiosoitteensa. Kiitos osallistuneille! / Lisätty 16.10. klo 14.55

Tässä kirjamessutärppini:

22.10. klo 10.30–11.00 Kertomuksen vaarat

Vastapaino julkaisee tänä syksynä tietokirjan kertomuksellisuudesta. Uutuuskirja tarkastelee tarinallisuutta kriittisesti. Kertomuksista on jo puhuttu paljon, mutta aihe innostaa minua vieläkin. 

23.10. klo 17.00–17.30 Mistä kieli meihin tulee?

Vastapaino julkaisee myös toisen minua kiinnostavan tietokirjan nyt lokakuussa. Teoksen kirjoittaja Anneli Kauppinen on suomen kielen dosentti ja kielikasvatuksen professori emerita. Ihmisen kielenoppimisessa jäljittelyn taito ja sosiaalinen herkkyys ovat merkityksellisiä.

Reetta Aallon Vadim-romaanista keskustellaan 23.10. klo 12.30–13.00. Kuumeinen rakkaus ja rosoinen nuoruus kiinnostavat minua kirjallisessa mielessä. Esikoiskirjailija Aalto on minulle uusi tuttavuus, kun taas Elizabeth Strout on hyvinkin tuttu. Rakastan Stroutin romaaneja! Häntä pääsee kuulemaan 24.10. klo 12.00–12.30, kun hän puhuu teoksesta Pikkukaupungin tyttö

Sarjakuva innostaa minua aina, joten haluan nähdä ja kuulla haastattelun, jossa ääneen pääsevät Liv Strömqvist ja Mo Romanova. Molempien sarjakuvateoksia olen lukenut. Heitä haastattelee Ina Mikkola 22.10. klo 12.00–12-30.

Viisi vinkkiä riittäköön. Omat suosikkisi löydät messuohjelmaa tutkimalla. Mikä sinua messutarjonnassa kiinnostaa?

Kommentit

 1. Otan osaa arvontaan.
  xhilla@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäiselle onnittelut! Lähetän lipun sinulle tänään sähköpostilla.

   Poista
  2. Hieno juttu! Kiitos paljon!!

   Poista
 2. Epätoivoyritys lippuun 🤣

  Mielenkiintoista muuten nähdä, miten kirjamessut vetävät ihmisiä tänä vuonna. Kirjatarjoukset olivatkin kaikille avoimia eli niiden kimppuun ainakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei epätoivoa, olit toinen. Onneksi olkoon!

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Lähetä minulle mahdollisimman pian sähköpostiosoitteesi, Kike! En ainakaan suorilta löytänyt Blogger-profiilistasi sitä.

   Poista
 3. Osallistun arvontaan 😊
  Muakin kiinnostaa messuilla Elizabeth Strout. Just on luettavana Pikkukaupungin tyttö, älyttömän hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meri, laitatko minulle mahdollisimman pian sähköpostiosoitteesi? Pääsisin lähettämään sinulle lipun.

   Poista
  2. Jee, kiitos, olipa kiva yllätys 😍
   S-postini on merikuisma (at) gmail.com

   Poista
 4. Hep, kelpaisi ehdottomasti.

  VastaaPoista
 5. Hei! Mukana arvonnassa!
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisesta. Jäit valitettavasti viidenneksi tässä järjestyksessä etenevässä lippujen jaossa tai arvonnassa.

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentteja vastaanotetaan kiittäen!