torstai 1. lokakuuta 2015

Kirjamessuhehkutusta ja arvonta

Vuosi vuodelta syksy on minulle tummempi. Lokakuussa on kuitenkin henkilökohtainen valonpilkahdus, Helsingin Kirjamessut, joka kirkastaa elämääni tänä syksynä neljän päivän voimalla. Kirjamessujen lehti on ilmestynyt ja itse olen jo merkinnyt pallerotaktiikalla yhtä ja toista mielenkiintoista kuunneltavaa ja katseltavaa noille lokakuun lopun päiville. Ihmeen monta palleroa (hyvä juttu, käy kuuntelemassa) ja tuplapalleroa (pakko mennä) on jo messulehden sivuille piirretty.

Olen mukana muutamassa lukupiirissä kirjamessuilla, toisessa vähän enemmän ja toisessa vähemmän. Lukupiireihin liittyen sain Enni Mustosen Emännöitsijästä kappaleen, jonka nyt laitan teille, hyvät lukijani, jakoon arvonnan kautta. Omia mietteitäni tuosta kirjasta voi lukea yllä olevasta linkistä. Arvon myös kaksi päivälippua Kirjamessuille. Arpajaiset, jotka taitavat olla blogini ensimmäiset, alkavat välittömästi ja päättyvät 7.10. klo 16. Tuohon ajankohtaan mennessä kaikki tämän postauksen kommenttikenttään oman ajatuksensa riipustaneet osallistuvat arpajaisiin. Kirjoitan kaksi kommenttia tähän postaukseen, joten jos osallistut Emännöitsijä-arvontaan, vastaat siihen kommenttiini kertomalla oman syksysi valonlähteistä. Jos osallistut lippuarvontaan, vastaa siihen kommenttiin kertomalla, oletko käynyt kirjamessuilla. Jos kommentoit anonyyminä, nimeä itsesi jollain lailla erottuvasti. Muista, että tarkistan kommentit ennen julkaisua, joten kommenttisi ei näy välittömästi. Arvon 7.10. illalla kirjan ja lippujen saajat. Sinä iltana teen erillisen postauksen, jossa huhuilen kahta voittajaa lähettämään minulle yhteystietonsa voittojen lähettämiseksi.

Saas nähdä, kuinka vielä innostunkaan omasta Helsingin reissustani, ihanasta matka- ja messuseurastani ja kaikesta siitä ilosta, mitä Kirjamessut tuovat elämääni. Todennäköisesti viihdyn Kirjamessuilla Louhi-lavan läheisyydessä, jossa on mielestäni kiinnostavimmat kirjat ja kirjalijat. Olen päässyt liian harvoin Kirjamessuille, joten riemuni on suuri.

Toivon kaikille arpaonnea! Ja sitä valoa syksyyn!

EDIT: Arvonta päättynyt.