torstai 15. lokakuuta 2015

Luettavaa lokakuussa

Kuva omalta työpöydältä
Lokakuu voi olla monella lailla ärsyttävä, mutta tänä vuonna lokakuussani on kaksi ihanaa asiaa: minulla on monta lomapäivää lokakuussa ja menen Kirjamessuille Helsinkiin. Nämä kaksi asiaa toki ovat yhteydessä toisiinsa, käytän lomapäiviäni Helsingin reissuuni.

Olen lukenut näemmä jo kaikenlaista lokakuussa (blogiin asti ovat päätyneet Lusia, Saga 1, Saga 2, Mielisairaalan kesätyttö ja Tuulisen saaren kirjakauppias). Lähinnä luettavana on ollut sarjakuvaa, kotimaista ja ulkomaista. Eräänä kypsyttävänä iltana otin taas luettavakseni Kaari Utriota hyllystä. Ei siitä sen enempää, Blankan Daniel Tulikilpi oli taas mies paikallaan.

Kohta saatte luettavaksenne bloggaukseni Paulisen tietokirjasta 10+, Ollikaisen pienoisromaanista Musta satu ja Jyri Paretskoin kolmannesta mopopoikakirjasta Shell's Angles ja beibit. Tuosta Paretskoin kirjasta pitää jo mainita se, että olen perheessämme vasta kolmas, joka sen pääsee lukemaan. Sille on jo minunkin jälkeeni jonoa olemassa, koska eräs nuorukainen lukee nyt ensin sen toisen osan.