sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Lukuhaaste on kohdaltani pysähdyksissä

Ei mahda mitään, ensin tuli parin päivän pysähdys lukemiseen. Nyt pari päivää lisää. Olen kaikessa muussa elämässäni niin kiinni, että oma hupilukeminen ei edisty lainkaan. Ärsyttää todella, mutta joudun tunnustamaan tappioni. Lukuhaaste on kohdaltani pysähdyksissä. Palaan kertomaan lukemisistani mahdollisimman pian. Nyt sillä rintamalla ei tapahdu yhtään mitään.

6 kommenttia:

MarikaOksa kirjoitti...

Minulla on myös ollut menneellä viikolla pari täysin 0 sivun päivää, ja muutama sitä lähellä oleva "tulos". Ei voi mitään, aika ei vaan riitä lukemiseen vaikka kuinka haluasi! Olen tänä vuonna ollut itselleni armollinen ja jättänyt tuommoisina päivinä kirjat suosiolla syrjään. Tsemppiä sinulle marraskuulle - kyllä niitä lukuhetkiä aikanaan löytyy. :)

Kirjakko ruispellossa / Mari Saavalainen kirjoitti...

Kiitos tsemppauksesta! Ensin ajattelin, että lopetan koko haasteen. Sitten menin tähän itsearmollisuuden tilaan, jossa ymmärsin marraskuun jatkuvan vielä jokusen päivän. Siellä jossain tulevissa päivissä ne luettavat kirjat meitä odottavat!

bleue kirjoitti...

Pari päivää sinne tänne- ja marraskuun jälkeen on joulukuu! Minä olen puolestasi lukenut nyt, vähän peesasin, ja luin sen uuden Potterin viikonloppuna :). Hyvää kannattaa odottaa.

Unknown kirjoitti...

Osallistuit meidän blogissa arvontaan, mutta sua ei näy lukijapalkissa. Onkohan blogger taas sekoillut jotain?

Tsemppiä lukemiseen!

Kirjakko ruispellossa / Mari Saavalainen kirjoitti...

Olen teidän lukijanne, mutta käyn vielä tarkistamassa asetukseni. Ainakin teidän bloginne näkyy minun luettavien listassa!

Unknown kirjoitti...

Asia ok. :)