keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Rakas kirjastoni

Minä ja kirjastoni
Tänään 15.7.2015 kirjabloggaajat tempaisevat kirjastojen puolesta julkaisemalla itsestään kuvan valitsemansa kirjaston edessä. Tempauksella kirjabloggaajat tahtovat osoittaa tukensa kirjastoille, kannattaa kirjastojen ja kirjastolain säilyttämistä sekä tuoda näkyvyyttä kirjastoille. Enemmän aiheesta sekä linkkilista osallistujien blogeihin löytyy La petite lectrice –blogista.

Itse kerroin tarkemmin viime kuun bloggauksessa omasta suhteestani kirjastoon. Kuljen kotikirjaston ohi miltei joka päivä. Kirjasto jo rakennuksena sykähdyttää minua joka kerta sen nähdessäni. Kirjastoauto saa minut hymyilemään. Uudella paikkakunnalla tunnen oloni kotoisaksi mennessäni paikalliseen kirjastoon. Rakas kirjastoni, voi hyvin ja kukoista!
Kurttulehtiruusut kukkivat kotikirjastoni kyljessä

5 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Kiitos, että olet mukana! :)

Kirjakko ruispellossa / Mari Saavalainen kirjoitti...

Ilo on olla mukana. Pitääpä lähteä lukemaan muiden postauksia!

MarikaOksa kirjoitti...

Totta, vieraalla paikkakunnalla on mukava piipahtaa kirjastoon vaikkei voikaan lainata. Tykkään katsella miten vaikka vinkkihyllyjä on laitettu esille ja löytyykö jotain tosi persoonallista. :)

Linnea / kujerruksia kirjoitti...

Siilinjärvellä tulee piipahdettua vuosittain, mutta kirjastossa en ole siellä kertaakaan käynyt. Pitäisi ehkä piipahtaa, kaunis kirjasto! Kirjastojen näkemisestä tai niissä käymisestä tulee tosiaan aina kotoisa olo, oli sitten missä tahansa.

Hurmioitunut kirjoitti...

Tätä paikkaa tulikin kulutettua nuorempana paljon! Ihana henkilökunta! (Ainakin 10 vuotta sitten....)