maanantai 30. marraskuuta 2015

Lukuhaasteen viimeinen päivä ja loppusaldo

Kiitos kaikille mahtaville voimille, tänään on marraskuun viimeinen päivä. Olen hölmön itsepäisesti kirjannut joka päivä lukemisiani tänne blogiin. Syynä tähän on lukuhaaste, johon jokainen on halutessaan saanut ottaa osaa. Kolmekymmentä sivua kirjallisuutta päivässä. Kolmekymmentä marraskuun päivää. Tunnollinen saa näin 900 sivua luettua. Se on aika paljon. Keskivertoromaanin pituus on noin 300 sivua. Näin tunnollinen haasteen vastaanottanut lukija saa kolme romaania luettua kuukaudessa.

Omalla kohdallani kuukaudessa tuli luettua 2527 sivua. Nyt aion kaikessa rauhassa lukea loppuun Itärannan Kudottujen kujien kaupungin. Lopetan laskemisen ja kirjaamisen. Olen pitänyt tyrkyllä yöpöydälläni J.R. Wardin uutuutta, Varjot, joka on Mustan tikarin veljeskunta -sarjan 13. osa. Varsinainen luettavien kasa minulla on työpöydälläni, jossa on luettavaa pitkälle ensi vuoden puolelle.

Joulukuussa lupaan päivittää blogiani muutaman kerran, joka on huomattava muutos tämän kuun tuuttaukseen. Blogin kirjoittaminenkin vie aikaa - lukemiselta. Toivottavasti harvennus tuo mukanaan parempia tekstejä.

Tänään luin sen minimin, 30 sivua.